Εκβιαστές για ένα κινητό


Ενας 23χρονος αστυφύλακας και ένας 27χρονος Ειδικός Φρουρός που υπηρετούν στη ΓΑΔΑ κατηγορούνται ότι εκβίαζαν και λήστεψαν ιδιώτη στον οποίο τον περασμένο Μάιο είχαν πουλήσει ένα κινητό τηλέφωνο

Δημοσιεύτηκε: Αύγουστος 04 2010 15:47 Ενημερώθηκε: Αύγουστος 04 2010 15:47

Ενας 23χρονος αστυφύλακας και ένας 27χρονος Ειδικός Φρουρός που υπηρετούν στη ΓΑΔΑ κατηγορούνται ότι εκβίαζαν και λήστεψαν ιδιώτη στον οποίο τον περασμένο Μάιο είχαν πουλήσει ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως έγινε γνωστό, ιδιώτης κατήγγειλε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ ότι ο 23χρονος αστυφύλακας από κοινού με τον ειδικό φρουρό τον εκβίαζαν προκειμένου να τους καταβάλλει 700 ευρώ, ποσό που, όπως οι δύο κατηγορούμενοι ισχυρίζονταν, τους όφειλε από αγορά συσκευής κινητού τηλεφώνου, στον περασμένο Μάιο.

Ο ιδιώτης καταγγέλλει ότι τους είχε καταβάλλει τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει, ποσό δηλαδή ύψους 420 ευρώ. Πλην των δύο ένστολων, για εμπλοκή στην υπόθεση κατηγορείται και ένας 30χρονος ιδιώτης.

Οι τρεις τους την πρώτη Αυγούστου φέρονται να συναντήθηκαν με το «θύμα» στη Βάρη και του αφαίρεσαν 160 ευρώ. Επίσης, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 23χρονος Αστυφύλακας απαίτησε άλλα επτακόσια 700 ευρώ, ποσό που συμφωνήθηκε να καταβληθεί στην πλατεία Δαβάκη Καλλιθέας χθες. Το παρόν στο ραντεβού έδωσαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη των τριών.

News247.gr

canvas printing
top