Με συνδρομή το Youtube?



Η τεράστια φήμη ότι το YouTube θα έχει συνδρομή είδε πάλι το φως της δημοσιότητας εξαιτίας των δημοσιευμάτων από εφημερίδες του εξωτερικού. Αυτή τη φορά ωστόσο μάλλον δεν είναι μόνο φήμη αλλά και κάτι παραπάνω, αφού δίνονται πολύ συγκεκριμένες τιμές σχετικά με την συνδρομή. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι για να ανεβάσει κάποιος ένα video στο Youtube πλέον θα πρέπει να πληρώνει το ποσό των 2 δολαρίων( δηλαδή 1,6 ευρώ). 'Έτσι, κανένας δεν θα μπορεί να ανεβάσει κάτι αν δεν έχει πρώτα πληρώσει γι αυτό. Απλά με το ποσό αυτό σου δίνεται η δυνατότητα να μοντάρεις το video σου όσες φορές θες και γενικά να κάνεις ότι επεξεργασία θες πληρώνοντας το μόνο την πρώτη φορά!

Οι αντιδράσεις είναι ήδη ορατές και πρόκειται μόνο για φήμη.Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν επαληθευτεί!Φυσικά το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν οι απλοί οικιακοί χρήστες, που χρησιμοποιούν το Youtube για την πλάκα τους και όχι για εμπορικούς σκοπούς!Το τζάμπα πέθανε απ ότι φαινέται και εδώ και σίγουρα αποτελεί πρόβλημα για πολύ κόσμο που είχε παρέα το Youtube(είτε να ακούσει μουσική είτε να δει κάποια αστεία video πχ). Ας ελπίσουμε ότι θα μείνει μόνο στην φήμη και πάλι το δημοσίευμα που διαβάσαμε!Το θέμα είναι πόσοι χρήστες είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για να είναι member του Υoutube?Εσύ θα πλήρωνες?

**Η πηγή πληροφόρησης μας είναι απο έντυπα του εξωτερικού και μεταφέρουμε και εμείς την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη!Όποιος ξέρει ή έχει ακούσει κάτι παραπάνω να ενημερώσει και εμάς αλλά και τους υπόλοιπους αναγνώστες!

ΠΗΓΗ: technopress-gr.blogspot.com

canvas printing
top