Greek Social Network ! To ελληνικό Facebook!


Καλώς ήλθατε στο Ελληνικό Facebook! Χθες 20-7-2010 ανέβηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο το Greek Social Network !
Πρόκειται για μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης η οποία είναι σχεδιασμένη ολοκληρωτικά απο Έλληνα. Η πολλά υποσχόμενη σελίδα σας περιμένει να κάνετε καινούργιους φίλους , καινούργιες παρέες, να γνωρίσετε άτομα απο άλλες χώρες και άλλους πολιτισμούς, και γιατί όχι να γνωρίσετε και τον άνθρωπο της ζωής σας αφού όπως είχε δείξει και η έρευνα είμαστε πρώτοι στο dating του διαδικτύου!

Ο δημιουργός του δήλωσε αποκλειστικά στο Technopress-gr για τον λόγο δημιουργίας του Greek Social Network , τα εξής : '' Πλέον όλοι μας λίγο πολύ επικοινωνούμε μέσω internet. αρκετοί απο μάς έχουμε προφίλ σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα. Το θέμα όμως είναι πλέον η ασφάλεια των δεδομένων μας. Η ενημέρωση.Η ψυχαγωγία. Ο λόγος που σχεδίασα το Greek Social Network είναι απλός. Θέλω ένα φιλικότερο πιο ασφαλές και πιο δημιουργικό κοινωνικό δίκτυο. Ένα πλήρως Ελληνικό δίκτυο οπου μπορείς εκτός απο το να φτιάξεις το προφίλ σου και να κάνεις νέους φίλους να μπορείς να ενημερώνεσαι ταυτόχρονα, να μπορείς να ελεγχεις το προφίλ σου φτιάχνοντας το στις ανάγκες σου. Με απλά λόγια να επικοινωνείς....Ελληνικά!!!!

Τι θα λέγατε για μία δοκιμή? Η εγγραφή είναι δωρεάν και απαιτείται μόνο το e-mail σας για να γίνεται μέλος στην πρώτη ελληνική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης! Ξέφυγε απο το παγκόσμιο Facebook με τα πολλά προβλήματα ασφαλείας και την διαρροή προσωπικών δεδομένων και στήριξε την ελληνική προσπάθεια!

1 σχόλια:

vouno tou mexikou είπε...

h elliniki istoselida me server stin AMERIKI :P


canvas printing
top