Μηνύουν την Apple για την "υπερθέρμανση" του iPad

Τρεις χρήστες του iPad ισχυρίζονται ότι αφού άφησαν το iPad στον ήλιο αυτό έσβησε και δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που ισχυρίζεται η Aplle ότι είναι, το απόλυτο ebook.
Μόλις η συσκευή φτάσει μία συγκεκριμένη θερμοκρασία σβήνει αναγκαστικά μόνη της και εμφανίζει στο χρήστη ένα μήνυμα που τον προειδοποιεί ότι η συσκευή θα πρέπει να κρυώσει πριν τη χρησιμοποιήσει ξανά. Η προειδοποίηση είναι η ίδια που εμφανίζουν και οι συσκευές αφής iPhone και iPod όταν τις αφήνεις σε απευθείας επαφή με τον ήλιο.
Οι μηνύοντες ισχυρίτοναι ότι το Ipad "δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του καταναλωτή που η ίδια η Aplle του τις καλλιέργησε, αφού υπερθερμαίνεται κάτω από φυσιολογικές θερμοκρασίες".
Η Apple ορίζει ως ανώτατη θερμοκρασία τους 35 βαθμούς Κελσίου, οπότε δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι όταν το έχουμε μαζί μας κάπου έξω και διαβάζουμε ένα βιβλίο, με τον ήλιο ψηλά, αυτό να υπερθερμανθεί.
Οι μηνυτές πατάνε στη φράση της Apple που λέει "διαβάζοντας με ένα iPad είναι ακριβώς όπως να διαβάζετε ένα κανονικό βιβλίο". Αυτός ο ισχυρισμός, όμως, απ΄ ό,τι φαίνεται δεν ισχύει επειδή ένα πραγματικό, κανονικό βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από το φως του ήλιου.
cnn.com


canvas printing
top