Για ακομη μια μερα δεν εχασαν την ευκαιρια οι δημοσιοκαφροι της λασπης να εκμεταλλευτούν τη στυγερή και εν ψυχρω δολοφονια του Σωκρατη Γκιολια,χρησιμοποιώντας την ως άλλοθι,ώστε να κραξουν το Athens Indymedia και φυσικα την ανωνυμια στα blogs μπερδευοτας την πουτσα με την βουρτσα,την οποια θα χρησιμοποιησουν επειτα ως δονητη δυσκοιλιότητας για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες αιμομικτικές προθέσεις τους.

Athens Indymedia

Ναι,λειτουργει απο τους servers του Πολυτεχνειου.
Ναι,κατα καιρους εχουν στοχοποιηθει ατομα(πραμα με το οποιο διαφωνουμε καθετα)...αλλα και η αστυνομια εχει στοχοποιησει ανθρωπους που εχει συλλαβει δηθεν ως εμπλεκομενους σε τρομοκρατικη οργανωση και οι οποιοι μετα εχουν αφεθεί ελευθεροι...συνεπως δεν υπαρχει λογικη...

Ναι,εχουν γραφτει κατα καιρους και εξακολουθουν να γραφονται ακομη διαφορων ειδων μαλακιες απο κολλημενα ατομα που το παιζουν αντιεξουσιαστες.

Ναι,υπηρχαν απο πολλους μαλακες υβριστικα σχολια τοσο για το Γκιολια,οσο και για το trotiko.

Ναι,αντιμετώπισαν με αισχρο,απαραδεχτο και καταδικαστεο τροπο την υποθεση της εκτελεσης του Γκιολια,γιατι καποιοι εκει μεσα ειναι μεγαλυτεροι μαλακες ακομη και απο το χωρο των ΜΜΕ που κραζουν...

ΑΛΛΑ...

Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει στο ονομα του Γκιολια να κλεισει το indymedia το οποιο παρολα τα κακα που εχει εξακολουθει να αποτελει μια ανεξαρτητη φωνη ενημερωσης και αντιπληροφορησης.

Σε καμια περιπτωση δεν ειναι τιμιο,οι δηθεν δημοκρατικα εκλεγμενοι ηγετες μας να φιμωσουν το indymedia με τη προφαση της καταπολεμισης της τρομοκρατιας...λες και δεν βρισκουν τις ip απο τις προκηρύξεις που βγαινουν στο indymedia...Οι ιδιοι οι μπατσοι την επομενη κι ολας μερα διαρρέουν πως οι ip των αναρτησεων απο το Indymedia οδηγουν σε κεντρικα internet cafe της Αθηνας...(τωρα πως γινεται αυτο δεν ξερουμε)

Επισης κ.Στραβελακη...το Athens Indymedia δεν ειναι blog που να παρει ο διολος.
Ειναι site.Οχι blog.

BLOGS,ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Εχουμε ακουσει τα μυρια οσα αναφορικα με τη συνδεση τρομοκρατων με τα blogs...
Μεχρι και ο μπουλης της δημοκρατιας,ο Κωστας ο μπουχεσας ο junior οταν ηταν στη κυβερνηση ειχε πει απο το βημα της βουλης πως οι τρομοκρατες οργανωνουν τις επιθεσεις τους μεσα απο τα blogs!!

Χθες και σημερα ,παντα πανω στο αταφο μεχρι και πριν απο λιγο πτωμα του Σωκρατη Γκιολια,ακουσαμε ξανα για τη συνδεση του με το troktiko...αλλα βεβαια το θεμα ξεφυγε για ακομη μια φορα πηγαινοντας στην ανωνυμια των blogs Και πως θα πρεπει καποια στιμη αυτο να σταματησει με σχεδιο νομου,αλλιως θα εχουμε περιστατικα δολοφονιων οπως αυτο του Σωκρατη,ο οποιος ειχε στοχοποιηθει εκτος των αλλων και για τις αναρτησεις που εκανε ανωνυμα μεσα απο το troktiko,πραγμα το οποιο αποτελουσε κοινο μυστικο....

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

Η ανωνυμια στα blogs και η μη αρση του απορρήτου για πλημμελήματα,οπως ειναι η εξύβριση και η συκοφαντική δυσφήμιση,ειναι κατοχυρωμένα δικαιώματα,ενω παραλληλα υπαρχει δεδικασμενο και στη χωρα μας,χαρη στο troktiko.

Με το να γινουν επωνυμα τα Blogs...δεν θα στοχοποιουνται ανθρωποι οι οποιοι θα γραφουν ελευθερα την α
ποψη και τη γνωμη τους;;;
Δεν θα μπορει οποιος του καυλωσει να τους βρει μετα;;;

Δεν υπαρξει αυτολογοκρισια των bloggers για ευλογους λογους;;;

Τι θελετε να πετυχετε με το να κανετε τα Blogs επωνυμα;;;

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ,ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΛΛΑ,ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.


canvas printing
top