Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για το φόνο του 44χρονου ψαρά στη Μυτιλήνη στις 4 Ιουλίου από σκάφος του λιμενικού δείχνουν ότι το σκάφος εκτελούσε μεταφορά του ΓΓ του υπουργείου Αιγαίου Δ.Χαλκιώτη. Σύμφωνα με τα όσα παραδέχονται οι ίδιοι οι λιμενικοί, το σκάφος μετέφερε τον ΓΓ σε... εκδήλωση της "Πανελλήνιας Ενωσης Σκαφών". Την ώρα της σύγκρουσης το σκάφος έστειλε σήμα ότι εντοπίστηκε ακυβέρνητο στο σκάφος του άτυχου ψαρά το οποίο όπως διαπιστώθηκε έιχε συγκρουστεί με το σκάφος του λιμενικού και ο ψαράς ήταν νεκρός.
Ο ΓΓ παραδέχτηκε ότι βρισκόταν στο σκάφος του λιμενικού που του παραχωρήθηκε προκειμένου να... μειωθούν τα έξοδα μεταφοράς του στην εκδήλωση των ιδιοκτητών σκαφών!
Πρόκειται για μια ακόμα κρατική δολοφονία που παρουσιάζεται με τρόπο που προσβάλλει κάθε έννοια σεβασμού της ζωής του πολίτη από το κράτος. Ο άτυχος 44χρονος αντιμετωπίστηκε σαν μύγα από το λιμενικό σκάφος στο οποίο είναι βέβαιο ότι υπάρχουν τα κατάλληλα όργανα εντοπισμού μικρών σκαφών αφού η κύρια ενασχόλησή του είναι ο εντοπισμός τέτοιων σκαφών που μεταφέρουν μετανάστες.
Οι κρατικοί δολοφόνοι αφού ασκήθηκαν στην απαξίωση της ανθρώπινης ζωής σε βάρος των μεταναστών, τώρα επεκτείνουν τη δράση τους με την πλήρη κάλυψη των αφεντικών τους και στους ντόπιους, "νόμιμους" κατοίκους.

ΠΗΓΗ:  http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1191891

canvas printing
top