Οι μπάτσοι πουλάνε τη πρέζα

Το σύνθημα αυτό εδώ και χρόνια κάποιοι που ξέρουν το γράφουν στους τοίχους. Και να που έστω και αργά ήρθε η επιβεβαίωση.

Επτά αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς συνελήφθησαν από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Βορείου Ελλάδας. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της αστυνομίας, οι αστυνομικοί κατηγορούνται για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και παράβαση καθήκοντος, ενώ ένας από αυτούς κατηγορείται και για παράνομη δωρεάν διάθεση ναρκωτικών σε τρίτο άτομο.
Όπως κατήγγειλε χρήστης ουσιών, συνελήφθη στις 3 Φλεβάρη για κατοχή ναρκωτικών χαπιών και σύμφωνα με την καταγγελία του, κατηγορήθηκε ψευδώς για κατοχή ηρωίνης. Με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και τότε αστυνομικός της Δίωξης, του χάρισε μικροποσότητα ηρωίνης προκειμένου να του παρέχει πληροφορίες για διακίνηση ουσιών στην περιοχή. Σε έρευνα που διεξήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας, εντοπίστηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών που δεν είχαν καταχωρηθεί ως πειστήρια. Αφού κανείς από τους επτά αστυνομικούς δεν είπε σε ποιον ανήκουν οι ουσίες, με εντολή της εισαγγελικής λειτουργού, συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.Για να δούμε τι θα βγει,αν βγεί δηλαδή κατι που πολύ αμφιβάλω. Στις περιπτώσεις αυτές τα στόματα κλείνουν..

ΠΗΓΗ:Σπίθα

canvas printing
top